Mutatjuk, hogyan spórolhat rengeteget!

 

Ön is használ vízlágyítót és öblítőt is?  A reklámok ajánlják, hogy minden mosás alkalmával használjunk vízlágyítót mert azzal

'a mosógép is tovább él!'

Számoljuk csak ki, ha belerakjuk azt a bizonyos vízlágyítót minden mosáshoz lehet, hogy tovább bírja a mosógépünk (elektronikai meghibásodás ettől még lehet), de két év alatt csak annak az árából vesz az ember egy új mosógépet... Az öblítővel meg az a helyzet, hogy ki ne szeretné a jó illatú ruhákat, de biztos, hogy drága és mesterséges illatúnak kell lennie annak a ruhadarabnak?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az öblítés és a vízlágyítás is megoldható egyszerre és semmilyen mesterséges anyagot nem kell használnunk hozzá?

Ennek a bio-vízlágyítónak a célja, amellett, hogy finom illatot varázsol a ruháknak, védi a mosógépet a vízkő lerakódástól, fertőtlenít és megakadályozza a penész képződését is!

 

 

Ami fog hozzá kelleni:

3 deci szódabikarbónát
750 ml forralt víz
800 ml-es sima vagy almaecetet
20 csepp kedvenc illóolaj
Lavór (legalább 4 liter)
Palack tárolás

 

Elkészítése:

Fogjuk meg a lavórt töltsük bele a vizet, rakjuk bele a szódabikarbónát, keverjük el. Keverés mellett kezdjük bele önteni az ecetet, figyeljünk rá, hogy hevesen habozhat. Keverjük addig míg a habzás nem csillapodik. Öntsük át egy flakonba vagy bármilyen zárható edénybe, majd adjuk hozzá az illóolajat és rázzuk jól fel.

 

 

A mellett, hogy olcsóbb és hatékonyabb mint bolti társai nem tartalmaz semmilyen toxikus anyagot. Használjuk öblítő helyett és megtapasztalhatjuk, hogy még a ruhák is puhábbak lesznek tőle!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!