Erre ő sem számított

Milliónyi olyan házi hozzávaló van, amelyek simán túlszárnyalják az üzletekben kapható balzsamokat és pakolásokat, de akár ezek mellett, kiegészítő ápolásként is szuperül használhatók, mert megoldást nyújtanak az egyes hajproblémákra.

Ezek közé tartozik például a tojás, ami táplálja a száraz tincseket, vagy az almaecet, ami fényessé varázsolja a hajat, de akár a ricinusolaj vagy a kókuszolaj is remek megoldás a töredezett hajvégekre, a hajhullásra. A sör is régóta bevált hajápoló.

 

Sört öntött a hajára, képeken az eredménye

Bár a kellemetlen szaga miatt nem sokan használják, tényleg nagyon jó hatással bír a tincsekre, mert komló- és sörélesztő-tartalmának köszönhetően fantasztikusan táplál, tartást ad a hajnak, és még egyenletesebbé teszi. Egy lány most be is bizonyította ezt, ugyanis hat napon keresztül ezzel mosott hajat, és a változást napról napra folyamatosan fotókkal dokumentálta. 
Kövesd végig, hogyan alakult át a haja a kísérlet alatt.

A végeredményen még ő is meglepődött.

 

A lány minden egyes nap megmosta a haját sörrel, és lefotózta a hatását.

 

 

A hajam általában zsírosabb az átlagosnál, az első sörös mosástól pedig még nem sok változott, csak egy kicsit egyenesebb lett - írta a lány a Vinepair oldalán.

 

 

A második mosás után úgy érezte, sokkal tisztább lett, és még egyenesebb.

 

 

A harmadik napon ugyanezt a hatás tapasztalta, és nagyon meglepődött, hogy a kócos hullámai kezdenek teljesen eltűnni.

 

A negyedik napon kezdte észrevenni, hogy dúsabb lett a sörénye, és sokkal jobb a tartása.

 

 

Az ötödik mosás után elmondta, hogy teljesen megszabadult a korpától és a zsíros érzettől, sőt, még fényesebbek és simábbak is lettek a tincsei.

 

 

Az utolsó napon lett a legtisztább és legszebb a haja, a zsírosság eltűnt, de azt is elmesélte, hogy akárhányszor is öblítette ki, mindig érezte a szagot - ezért, illetve a költségek miatt nem teszi rendszeressé a dolgot.

 

 

Nem ő azonban az egyetlen, aki kipróbálta ezt a módszert: többen is letesztelték már, és szinte csak pozitív hatásról számoltak be.

 

 

Ha te is ki szeretnéd próbálni, akkor hajmosás előtt masszírozd a fejbőrödbe, hagyd hatni öt percig, majd alaposan mosd le samponnal, hogy eltűnjön a szaga.

 

 

De pakolást is készíthetsz: keverj össze mézet és sört egy pépesre összenyomott banánnal, vidd fel a hajadra, hagyd rajta 20 percig, majd alaposan mosd le.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!