Erre ő sem számított!

Egy brit leányzó készülve a nyárra úgy gondolta, hogy nem fogyaszt egy héten keresztül mást csak banánt, amit a hét végére tapasztalt az még őt is meglepte!

Ez egy kevésbé közismert módszer, de annál hatékonyabb, és csak egy hetet kell kibírni. A mellett, hogy hirtelen lehet sok kilót fogyni még mást is tud a banán, de ne rohanjunk annyira előre.

Míg más diéták kifárasztanak, és folyamatosan éhezünk, addig a banándiétától nem maradsz éhesen, és még a cukorigényünket is kielégíti. A legjobb rész, hogy annyi banánt eszünk, amennyit csak akarunk!

A banán 74 százaléka víz. De a benne található természetes cukor és temérdek szénhidrát elképesztő energiaforrássá teszik. Sokan ezért edzésekhez használják, például testépítők!

A banándiétát úgy kezdjük, hogy hazaviszünk egy nagy rakás banánt! Ezen túl csak víz és növényi tej fog kelleni, minden mást elfelejthetünk a következő 7 napra!

A banánt bármilyen formában fogyaszthatjuk, csinálhatunk tejes, hűsítő italt is belőle. A legegyszerűbb, ha azt követjük, hogy amikor éhesek vagyunk, eszünk banánt, annyit, amennyitől jól lakunk.

Eleinte még érezhetjük azt, hogy éhesek maradtunk, vagy kívánunk mást is, de a szervezet hamar hozzászokik a banánhoz.

Mivel a diéta alatt a szervezet nem kap más tápanyagot, ezért tisztulásba kezd, és kimossa magából a méreganyagokat. Igyunk sok vizet, hogy még jobban segítsünk neki!

Az is jó hír, hogy a banán tartalmaz boldogsághormonokat, így még a levertségtől sem kell tartanunk.

És mit tapasztalt a lány a hét végén? Elképesztően lapos hasa lett a hét végére, de e mellett javult az emésztése, és barátai megjegyezték, hogy mennyivel szebb a bőre is!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!