A középkorú északír pár, Patrick Connelly, 54 éves, és felesége, Frances, 52 éves, január elsején hatalmas összeget nyert a brit lottótörténet negyedik legnagyobb főnyereményével, amely majdnem elérte a 115 millió fontot (kb. 41 milliárd forintot).

 

Az örömteli esemény után úgy döntöttek, hogy az összeget megosztják családtagjaikkal és barátaikkal, és már összeállítottak egy listát 50 emberrel, akiknek anyagilag szeretnének segíteni. A házaspárnak három lánya és több unokája van.
A főnyereményt az EuroMillions lottó újévi sorsolásán nyerték meg, és a házaspár az egyetlen szerencsés nyertes volt az 18 európai országban. A számok helyesen megfejtve: 01, 08, 11, 25, 28.
Az eddigi brit lottórekordot, amely 161 millió fontot (kb. 57,6 milliárd forintot) tett ki, Colin és Chris Weir nyerte meg 2011-ben. Ők is televízióban mutatták be a csekket az óriási nyereményről, és egy hét múlva kénytelenek voltak elköltözni skóciai otthonukból a kérelgetők miatt.

Az északír középkorú pár, aki újév napján megnyerte a brit lottótörténet negyedik legnagyobb főnyereményét, amely közel 115 millió fontot (kb. 41 milliárd forintot) ért, megosztja a pénzjutalmat családtagjaival és barátaival.

A középkorú északír pár, Patrick Connelly, 54 éves, és felesége, Frances, 52 éves, január elsején hatalmas összeget nyert a brit lottótörténet negyedik legnagyobb főnyereményével, amely majdnem elérte a 115 millió fontot (kb. 41 milliárd forintot). Az örömteli esemény után úgy döntöttek, hogy az összeget megosztják családtagjaikkal és barátaikkal, és már összeállítottak egy listát 50 emberrel, akiknek anyagilag szeretnének segíteni. A házaspárnak három lánya és több unokája van.
A főnyereményt az EuroMillions lottó újévi sorsolásán nyerték meg, és a házaspár az egyetlen szerencsés nyertes volt az 18 európai országban. A számok helyesen megfejtve: 01, 08, 11, 25, 28.
Az eddigi brit lottórekordot, amely 161 millió fontot (kb. 57,6 milliárd forintot) tett ki, Colin és Chris Weir nyerte meg 2011-ben. Ők is televízióban mutatták be a csekket az óriási nyereményről, és egy hét múlva kénytelenek voltak elköltözni skóciai otthonukból a kéregetők miatt.

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!