Mindenkinek könnybe lábadt a szeme!

Az esküvőt nem véletlenül hívjuk a NAGY napnak végig nagy betűvel, rengeteg olyan pillanat adódik ebben a pár órában amire egész életünkben emlékezni fogunk. Ennek a magyar fiúnak az előadása például felrobbantotta az internetet.

Hasonló dolog történt ezzel a fiatal párral is ahol, megint csak a vőlegény lepte meg a menyasszonyát.

Keriann és Stephen esküvője életük legszebb napja volt, de szinte az egész világon megismerték az ott történteket! A vacsora előtt váratlanul ajándékot adott Stephen párjának:

Keriann kicsomagolta az ajándékot és nagyon meglepődött, hogy egy darab műanyagot kapott ajándékba. A meglepetés ugyanis egy műanyag kacsa volt, az amelyik még hápog is. A lány nem értette az egészet, ezért megkérte férjét, mondja el mit jelent ez. A férfi pedig megkérte Keriann-t, hogy nyomja meg a kacsát és közben figyelje a vészkijáratot.

A filmben láthatjuk, amint ekkor egy férfi lép be a terembe, kezében egy kiskutyával. Keirann egy pontosan ilyen kutyát szeretett volna és ez volt férje ajándéka.

Stephen már hónapokkal az esküvő előtt megtervezte az egészet. Senki sem tudott erről a meghívottak közül, csak a fotós. Mindenki örül és éljeneznek, mikor megjelenik a férfi a kiskutyával.

Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!