Ő miatta nincs reggelente Mornig Show!

 

Kezdjük megszokni, hogy reggelente nem a rádiót kapcsoljuk be, hogy reggel a Class FM-en Morning Show-t hallgassunk, hanem az interneten keressük fel a Rádió 1 honlapját, ahol megtaláljuk a Reggelit Showt. Szeretjük Balázsékat és kitartunk mellettük, még ha nem is országos lefedettségű adón vannak, de így is a reggeli műsoridőszak leghallgatottabb rádióműsorává váltak.

 

 

Azt sokan tudják, hogy miért nem a Class FM-en folytatták a fiúk, de azt kevesen, hogy miért nem mehetett a műsor továbbra is Morning Show néven!

 

 

Ugyanis Balázs volt üzlettársával megpróbálta egyszer levédetni a Morning Show nevet, de az akkor nem sikerült, majd az akkori üzlettársa Hanzel Henrik, volt birkózó, Balázs háta mögött sikeresen levédette a nevet saját maga számára!

 

Hanzel Henrik 2000-ben

 

"– Megcáfolnám, de nem tu­dom – válaszolta Sebestyén Ba­lázs, amikor Hanzelről kérdeztük. – A történet igaz, az üzleti életben sokszor érik az embert csalódások. Bennem azonban nincs ha­rag, hiszem, hogy az élet majd elrendezi, a hivatal pedig igazságot szolgáltat. Egyébként sem a névtől függ, hogy milyen egy műsor, a tartalom a lényeg és akik készítik. A hallgatottsági adatok is ezt támasztják alá."- Nyilatkozta a műsorvezető.

 

Forrás: Borsonline.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!