Ön milyen sampont és milyen sűrűn használ? Ez a lány semmit!

 

Nyugtasson meg, hogy önnek sem olyan a haja mint a TV reklámokban, mert nekünk sem. Jó tudjuk, hogy a reklámok elakarnak velünk hitetni minden jót a termékeikről, de sokszor nem, hogy nem fedik a valóságot, de olyan jellegű termékeknél mint például a sampon is az orvosok pont ellenkezőjéről beszélnek mint a gyártók. Az orvosok nagy része ugyanis szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ezek a termékek lehet inkább rontanak a helyzeten mint javítanának, szárítják a bőrt roncsolják a hajat illetve gyengítik a bőr természetes védőrétegét.

 

Sampon használatával

 

Mivel most nagyon menő a természetes anyagok használata egyre több nő kezdi olyan kenceficéket használni amelyek nem tartalmaznak színező és mesterséges összetevőket.

 

Sampon használata nélkül

 

Ez a lány viszont már egy lépéssel előrébb jár a természetesség kedvelőitől is ugyanis Ő semmilyen biokencét nem használ csak agyag és ecet keverékét. Kayleigh nem árulta el, hogy honnan szedte ezt a "csodaszert", de az első 2 hónap alatt igényesnek egyáltalán nem nevezhető hajkoronája, rettentően zsíros volt, de folyamatosan elkezdett öntisztulni. Ezek után a lánynak egyre szebb és szebb lett a haja, természetes tartása és fénye lett valamint egyre kevésbé töredezett. Négy naponta mossa haját ezzel a keverékkel és csak simán megszárítja, elmondása szerint azóta gyorsabban is nő a haja valamint nincs szüksége vasalásra.

 

Nektek melyik tetszik jobban?

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!