Hihetetlen az oka!

A napokban Lengyelországba látogatott a Vilmos az egész családjával, ahol párja Katalin azt nyilatkozta, hogy elképzelhetőnek tartja két gyermeke mellett vállalna egy harmadikat.

Ám a Having Kids alapítvány nem éppen olyan örömmel fogadta ezt a hírt mént mások! A jótékonysági szervezet nyílt levélben arra kérte a hercegi párt, hogy ne vállaljanak még egy gyereket.

A Having Kids alapítvány szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg példát mutathatna azzal, hogy egy kisebb - ahogy ők fogalmaztak: fenntarthatóbb - családmodellt népszerűsítsenek. Érvként a túlnépesedést, a globális felmelegedést, de még a kihalófélben lévő állatok végleges kipusztulását is felhozták.

A rajongók nem értenek egyet a szervezet véleményével: szerintük mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyit akar, és amennyit el tud tartani - rajta és Vilmoson kívül senkinek nincs köze ahhoz, hogy a hercegné szüljön-e egy még egy gyereket, vagy sem.

Már csak azért is kérdéses Európában a kisebb családmodell, mivel a kontinens egyre öregszik aminek oka, hogy nem vállalnak elég gyermeket a családok...

Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!