Magyar orvos próbálja felnyitni az emberek szemét...

 

Van egy magyar orvos Dr. Lenkei Gábor (akinek innen is boldog névnapot kívánunk) aki évtizedek óta más úton jár mint az orvostársadalom jelentős része, az egész világon.

Mint említi a gyógyszergyártás az egyik legnagyobb üzlet a világon. Ha megfigyeljük szinte minden második harmadik reklám a TV-ben valami gyógyszert vagy a gyógyszeriparban előállított terméket népszerűsít. Így miért lenne értelme ha az embereket meggyógyítanák? Sokkal egyszerűbb a tüneteket kezelni és főleg kifizetődőbb! Csak gondoljon a már említett TV-reklámokra, ott kis is mondják, hogy csak tünetet kezelnek és nem oldják meg a betegség problémáját!

Vegyünk egy példát:

"kiváló eredményeket lehet elérni rákbetegeknél B17 vitamin alkalmazásával. Summa cum laude végeztem az egyetemen, de addig nem is hallottam a B17 vitaminról, amely egyébként az USA-ban és az EU-ban is be van tiltva. "

 

 

Miért kellene meggyógyítani az embereket? Ha a társadalom egészségesebb, akkor kevesebbet költenek gyógyszerekre e mellett nő a gyermekek születésének száma is. Két legyet lehet egy csapásra ütni! Egyrészt a kezelésekből rengeteg pénz származik, másrészt a beteg ember csökken a gyermekvállalási hajlandósága, ezzel egyfajta születésszabályozást is elérünk.

És miért is nagyon nagy biznisz a betegen tartás?

A rák-biznisz az egyik legnagyobb üzlet a világon. A kemoterápia, a rákkutatás döbbenetesen nagy üzlet. Egyetlen ampulla kemoterápiás szer 70 ezer forintba került 1989-ben. És egy betegnek 5-10 ampullát adtunk.

"A 14 tudós számításai szerint nemcsak a daganatos megbetegedések száma csökkenne 35 százalékkal, hanem 78(!) százalékkal az inzulinos cukorbetegeké, 90 százalékkal lenne kevesebb az influenzás megbetegedés. Csak a megfelelő D vitamin-bevitellel 7-10 százalékkal csökkenne az összes megbetegedések száma, 2-3 évvel élnének tovább az emberek. A professzorok további számításokat is végeztek. E szerint a teljes magyar lakosság ellátása megfelelő mennyiségű D vitaminnal 15 milliárd forintba kerülne, ugyanakkor az egészségügy kiadásai 250 milliárd forinttal csökkennének. Ugyanilyen konferenciát lehetne tartani a C, A, B, stb. vitaminokról."

 

Aki szeretne a Lenkei doktortól magától hallani és még több információhoz jutni az megtekintheti az előadását március 28.-án a debreceni Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferencia Központban.

Forrás: civis.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!