Oda nem illőt talált, mi lehet az oka?

Ha megismered a kép történetét, végigfut a hátadon a hideg.

Parafotó a 2000-es évekből

A Redditre töltötte fel az egyik felhasználó azt a képet, ami megjelenése után nem sokkal halálra rémítette az internet népét. A felvétel 2000 körül készült: két fiatal, gimnazista lány szerepel rajta, a buli hevében kapták le őket. A csajok előhívatták a fotót, meg is nézték, de akkor még semmi különöset nem észleltek rajta - írja a viralnova.com.

Két évvel később egyikőjük húga éppen a régi felvételeket nézegette, amikor rábukkant erre, és meglátott rajta valamit. Egyelőre nem áruljuk el, hogy mit, nézzétek meg jó alaposan, hátha nektek is feltűnik:

 

A kislány, aki ott volt, meg nem is

Ha a sarokban lévő rémült fejű kislányt szúrtátok ki, mint oda nem illő dolgot, jó nyomon jártok. 
A húg furcsállta a gyerek kinézetét, meg úgy egyáltalán a jelenlétét - a hideg rázta, ha csak ránézett. Végül megkérdezte a nővérét a képről, aki azt állította, tuti, hogy a lurkó nem volt ott körülöttük. A fotóval kapcsolatban egyébként nem ez az egyetlen para dolog: úgy tűnik, mintha mindenhová követné a családot. Amikor Chicagóból Los Angelesbe költöztek, a felvétel elveszett valahol útközben, ám évekkel később minden előzmény nélkül újra felbukkant az otthonukban.

Visszatérve a gyerekhez - ha valóban nem volt ott azon a bulin (és ugyan miért lett volna egy gimnazistáknak szóló esti 'rendezvényen'), akkor mégis hogy került a felvételre? A választ rátok bízzuk. Bár lehet, hogy erre nincsen semmilyen logikus magyarázat.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!