Kapott egy második esélyt az élettől, egy hihetetlen egybeesésnek köszönhetően.

 

Adott egy fiatal fiú, alkohol és lelki problémákkal aki 21 évesen úgy gondolja feladja az életet fogja a fegyverét és az állához tartja fegyverét és meghúzza ravasz. Bármennyire is szerette volna de Andy Sandnessnek nem sikerült az öngyilkossága csupán az arcát roncsolta súlyosan össze.

A fiatal férfinek sikerült összeroncsolnia az állát és az arcának alsó részét. Rengeteg műtéten esett át ám 9 év alatt nem sikerült olyan arcot létrehozni számára amivel meg tudna jelenni úgy az utcán, hogy ne bámulják és ami rosszabb ne rémüljenek meg tőle az emberek.

Adott egy másik férfi, szintén rengeteg lelki fájdalommal és gyötrődéssel, de ennek a másik férfinak van egy párja aki a gyermekével terhes. Mégis úgy dönt, hogy ugyan úgy próbál életének véget vetni mint Andy. A különbség csak annyi, hogy neki sikerült is. Calen Rudy Ross véget vetett életének viszont párja belelegyezett abba, hogy férje holttestét felhasználják annak érdekében, hogy másokon segítsenek és ezt tudja gyermekének elmesélni, édesapja halála után is segített másokon.

Andyn 56 órán keresztül dolgoztak az orvosok, hogy megkapja Calen arcát akivel nagyon hasonlítottak egymásra. A műtét után hosszú lábadozás következett az orvosok ráadásul három héten keresztül azt sem engedték a 31 éves férfinak, hogy tükörbe nézzen.

Szerencsére mára Andy jól van, tud enni inni és lélegezni is teljes mértékben és végre nem bámulják az utcán egy fiatalkori borzalmas döntés miatt...

Forrás: Iflscience.com

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!