Néhány apró trükk és elfelejtheti a plasztikai sebészt.

 

Rengeteg nő számára okoz problémát a mellei. Sajnos nem egy olyan testrészről beszélünk mint a fenék ami ha lóg is helyes táplálkozással és rengeteg edzéssel naggyá, feszessé és kerekké lehetne varázsolni. Viszont vannak apró trükkök amit sok nő nem tud, vagy nem kar használni pedig kicsit javíthatunk helyzetünkön:

 

Jeges masszírozás:
Csupán néhány pillanatig jégkockával dörzsöljük át a melleinket a hatás szinte azonnali!

Hagyományos masszázs:
Heti rendszerességgel masszírozzuk át mellünket ezzel egyrészt tehetünk mellünk feszességéért és hamarabb felfedezhetjük a mellünkben esetlegesen kialakult csomót. De nyugodtan kérjük meg párunkat is! ;)

Egészséges élet:
Tudjuk a fejeteken jön ki, de ha beleszaladunk egy jo-jo effektusba és folyamatosan csak hízunk és fogyunk az nagyon rossz hatással van a melleink állapotára. Próbáljuk egy optimális súlyt tartani, e mellett táplálkozzunk egészségesen és mozogjunk rendszeresen.

Melltartók:
Egyrészt válasszuk optimális méretet. Pont olyan mint a testnadrágok és a szűk farmerok. Ha túl kicsit szűket veszel fel amíg rajtad van jól néz ki de ha leveszed... Ma már tudjuk, hogy a szűk nadrágok arra késztetik az izmokat, hogy feleslegesen ne tartsanak, megteszik ezt a nadrágok helyettük, így a túlzottba vitt hordásuk az izmok megereszkedéséhez vezethet. Pont ezért lányok lehet, hogy egy kisebb melltartóban szépen ki tudod pakolni a melleid, de mi értelme ha mikor leveszi a srác csalódni fog. E mellett sok kutatás bizonyítja, hogy azok a hölgyek akik kevesebb alkalommal hordanak melltartót náluk nagyobb mennyiségben alakul ki a mellükben izomszövet. Magyarul ha teheted ne hordj melltartót.

Rossz szokások:
Végére maradt még két dolog ami igen csak károsítja melleid állapotát az a dohányzás és az UV-sugárzás.

Sajnos nem minden esetben tudnak megoldást jelenteni ezek a trükkök, de alkalmazásukkal sokat javíthatunk melleink állapotán, orvosi beavatkozás nélkül is!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!