A csillagokban ott van minden válasz!

Találkoztál valakivel és érdekel mennyire illetek össze? Régóta együtt vagy a pároddal és ez most valami más mint az eddigiek? A csillagok segítenek, tudd meg mennyire illesz össze a pároddal!

A Kos és a párja (március 21. – április 19.)

A Kos, mivel tűz jegy, gyakran vonzódik más tűz jegyekhez – a Nyilashoz vagy az Oroszlánhoz. Két tűz jegyű ember szerelme azonban általában robbanékony, hacsak a képlet egyéb fényszögei másképp nem mutatják. A Kos jól kijön a levegő jegyekkel – Ikrek, Mérleg, Vízöntő. Egy Föld jegyű partner levezetheti a Kos energiáját. A képletek összehasonlításakor a partner Kosban álló Vénusza vagy Holdja összeférhetőséget jelölhet.

A Bika és a párja (április 20. – május 20.)

Régi bölcsesség, hogy jobban járunk a sajátunkkal megegyező elemekkel vagy a saját elemünket tápláló jegyekkel – ilyen például a víz és a föld kettőse. Ilyen alapon a Bika kompatibilis lehet más föld jegyekkel – Szűz és Bak -, illetve a víz jegyekkel. Gyakran előfordul, hogy a Bika végzetesen vonzódik a Skorpióhoz, poláris ellentétéhez. Bár elemeik a föld és a víz révén összeférhetők lennének, kapcsolatuk felszínes. A felszín alatt minden bizonnyal harcban állnak egymással.

Az Ikrek és a párja (május 21. – június 21.)

Felületes szinten az Ikrek természetéből adódóan szinte bárkivel képes megtalálni a megfelelő hangot. Otthonosan mozog más levegő jegyű emberek között, különösen a szintén gyors észjárású Vízöntők között. Jól kijön a Nyilassal is, aki a számos hasonló tulajdonsággal rendelkező poláris ellentéte a Zodiákusban. Ezek azonban ismét csupán általánosságok. Az összeférhetőség vizsgálata céljából fontos az egyéni születési képletek összevetése.
 

A Rák és a párja (június 22. – . – július 22.)

Felszínesen tekintve látszólag a Skorpió és a Halak, a két másik víz jegy tűnik a legmegfelelőbbnek a Rák számára. A Skorpió intenzitása azonban felemésztheti a Rák veleszületett gyengédségét, a Halak kettőssége pedig minden bizonnyal megőrjíti a Rák személyiséget. A föld jegyek – Bika, Szűz, Bak – sokkal jobban illenek a Rákhoz: a Szűz és a Bika hatvanfokos szögben helyezkedik el hozzá képest.

Az Oroszlán és a párja (július 23. – augusztus 22.)

Jól illik az Oroszlánhoz egy másik tűz jegy, mert hasonló energiaszinttel rendelkeznek. De bármely hatvanfokos szögben – Ikrek, Mérleg – elhelyezkedő jegy is megteszi. Az Oroszlán és ellentéte, a Vízöntő között lévő polaritás erősítheti az Oroszlán öntudatát ott, ahol a legnagyobb sikerekre képes: az egész emberiséget felölelő tágabb világban.

A Szűz és a párja (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz szellemileg vonzódik az Ikrekhez, ám hosszú távon általában nehezen jönnek ki egymással. Első ránézésre szimpatikus lehet a többi föld jegy is, ám a Szűz rövid időn belül rámutat föld jegyű társai hibáira. A Skorpió és a Rák lehet a legjobb befutó, bár víz jeggyel rendelkezik, és odafér a dobogóra még a misztikus Halak is, aki szintén a vizes jellegű csillagjegyek szülötte.
 

A Mérleg és a párja (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg olyan barátságos, hogy szinte bárkivel képes megtalálni a megfelelő hangot. Leginkább a többi levegő jegy és még az Oroszlán és a Nyilas illik hozzá. Vonzódik az olyan emberekhez, akikben saját kifinomult ízlésének és esztétikai érzékének tükröződését látja. Előfordulhat, hogy egy föld jegy is képes megfelelő alapot biztosítani egy Mérleg számára. Egy víz jegy, mint például a Rák, ellensúlyozhatja a Mérlegből hiányzó áradó érzelmeket.

A Skorpió és a párja (október 23. – november 21.)

A Skorpió illik a Bikához, mivel e két jegy poláris ellentéte egymásnak, és így kiegyensúlyozza egymást. A Skorpiót jellemző víz és a Bika föld jellege jól keveredik. Azonban mindkét jegy szilárd, mely azt jelzi, hogy vitás helyzetben egyik sem enged a másik javára. A Skorpió összeférhet egy másik Skorpióval, feltéve, hogy mindketten megértéssel viseltetnek egymás szenvedélye iránt. A Halak és a Rák, a másik két víz jegy túlságosan gyenge lehet a Skorpió heves vérmérsékletéhez, kivéve, ha a személyes születési képletek ezt nem jelölik másképp.

A Nyilas és a párja (november 22. – december 21.)

Mivel tűz jegy, gyakran vonzódik más tűz jegyekhez – a Koshoz vagy az Oroszlánhoz. Jól is illenek egymáshoz, bár kapcsolatuk robbanékony lehet.
A Nyilas-Ikrek polaritás természetes affinitást jelöl a két jegy között. Ezek azonban ismét csupán általánosságok. Az összeférhetőség vizsgálata céljából fontos az egyéni születési képletek összevetése.

 

A Bak és a párja (december 22. – január 19.)

A Szűz túlságosan elmés és csipkelődő, míg a Bika túlságosan állandó, ám mivel közös bennük a föld elem tulajdonsága, általában jól kijönnek a Bakkal. A víz jegyek közül a Skorpió hevessége és a Halak megfoghatatlansága a Bak idegeire mehet. Jól kijön viszont a Rákkal, mert mindkettő kardinális jegy. A Rák hatvanfokos szögben helyezkedik el hozzá képest.

A Vízöntő és a párja (január 20. – február 19.)

Mivel nem jellemző rá az előítélet, a Vízöntő általában szinte bárkivel képes megtalálni a hangot. Különösen vonzódik az intellektuális hasonlóságot mutató emberekhez. A Vízöntőtől hatvan- vagy százhúsz fokos szögben elhelyezkedő jegyek éppúgy illenek hozzá, mint poláris ellentéte, az Oroszlán. Ez a polaritás erősítheti a Vízöntő öntudatát ott, ahol a legnagyobb sikerekre képes: az egész emberiséget felölelő tágabb világban.

A Halak és párja (február 19. – március 20.)

Nyilvánvaló választásnak tűnik esetében a többi víz jegy. A Skorpió azonban erőfölényben lehet vele szemben, a Rák pedig túlságosan ragaszkodó. Sz*xtil jegyei a Bak és a Bika. Míg a Bak túlságosan korlátozott és földön járó a Halak képzeletének, a Bika minden bizonnyal pontosan megfelel. Az Ikrek szintén összeillő lehet, mivel a Halakhoz hasonlóan változó jegy.

mindenegybeblog.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!