Elképesztő fotókkal támasztják alá az őrangyalok létezését!

Az égi üzenetekre talán sosem volt olyan nagy szükség, mint manapság, amikor a hitet és a reményt egyre kevésbé érzik magukénak az emberek.

Éppen ezért mindennél nagyobb erővel hat az emberre, ha egy különleges, látványos égi jelenséggel találja magát szembe. Akár a véletlen műve, akár egy túlvilági jelet örökítettek meg a fotók, a látványuk egyszerűen lenyűgöző.

Őrangyalok a fotókon

Az őrangyal a vallási hagyományok szerint egyes személyek vagy közösségek védelmére hivatott angyal, amely megvédi őket a veszélyektől. Ugyancsak az apokrifok tanúskodnak arról, hogy minden személy mellett jelen vannak, mégis, amikor ilyen fotókkal találja szembe magát, kicsit elbizonytalanodik, és reménnyel telik meg a szemlélő lelke.

Ez a pár éppen a Temzénél fotózkodott, amikor állítólag egy furcsa, kellemes érzés kerítette őket hatalmába. Amikor visszanézték, nagyon meglepődtek a megmagyarázhatatlan, fehér alakon.


Egy kórházi ágy melletti falon fotózták ezt a fényjátékot, amelyből egy szárnyas alak rajzolódik ki.


A fiúk édesanyja fotózta le az önfeledt játékot a parton, amikor a vízcseppekből egy angyal alakja formálódott meg.


Egy nagy családi viszály idején készült ez a kép, amelyről készítője azóta is úgy tartja, a fényben egy őrangyal jelent meg, hogy azt sugalmazza neki, nem éri meg a gyűlölködés.

A Promise Keepers nevű vallási programon kapta lencsevégre a különleges jelenséget az egyik résztvevő, amikor a színpadon a zenekar mellett egy angyalszerű alakra lett figyelmes.

Egy kórház biztonsági kamerájával rögzítették a képet, amit egy haldokló kislány ablakáról készítettek. A gyermek hirtelen gyógyulni kezdett.
 

A beszámolók szerint az sem ritka, hogy nagy megpróbáltatások idején a felhők rajzolatában mutatkoznak meg angyalszerű, fényes alakok.

A balesetben az autó totálkárossá vált, de a kocsiban ülők életben maradtak. A fotókat visszanézve viszont mindenki elámult a fehér alak láttán.

Néha még a Google Streetview is tartogat meglepetéseket. Lehet, hogy csak egy hiba okozta a furcsa alakzatokat, de egyesek paranormális esetet vélnek látni az égen

Az autószerelőre egy rosszul kitámasztott kamion zuhant rá, életveszélyes sérülést okozva a férfinak. A halálközeli élményében két angyal sietett segítségére, később csodás módon túlélte a balesetet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!