Most elmondjuk mi oka van ennek...

 

Az éjszaka folyamán, nem köt minket semmi, minden megtehetünk és mindent kimondhatunk. Még azokat a dolgokat is amit magunknak sem merünk bevallani. Az álmainkban megjelennek a félelmeink, vágyaink, elfojtott érzéseink. Sokan nem tudják mit jelent, ha elhunyt szerettük megjelenik az álmaikban és beszél hozzájuk, de ők azt nem értik, pedig fontos jelentéssel bírnak ezek az álmok!

 

A hozzáértők szerint az elhunyt szeretteink, barátaink, hozzánk közel álló személyek álmainkban útba szeretnének bennünket igazítani, ezért mindenképpen érdemes minél előbb megfejtenünk mit üzennek számunkra. Az esetek döntő többségében ezek az emberek mindig épen és egészségesen vannak jelen álmainkban.

Érdemes ébredés után minden apró elemet az álomból feljegyezni, hogy tudjuk értelmezni mit üzen szerettünk, mit csináljunk a jövőben

 

 

Ha az elhunyt, boldog, jókedvű és energikus álmunkban és nem ő képezi az álom fő vonalát akkor azt üzeni számunkra, hogy lelkünk mélyén nagyon hiányzik, még akkor is ha ezt az érzést nem akarjuk elfogadni vagy beismerni.

 

Ha az illető áll az álom központjában és szeretnénk neki segíteni ez azt jelenti, hogy valamit elfelejtettünk vagy nem ált módunkban megtennünk vele még akkor mikor életben volt.

 

Ha tanácsot kapunk tőle, ez azt jelenti, hogy mi magunk is tanácstalanok vagyunk az életünk bizonyos kérdéseivel kapcsolatban és úgy érezzük szükségünk van a szerettünk iránymutatására, esetleg kiszolgáltatottnak és kétségbeesettnek érezzük magunkat.

 

Forrás: filantropikum.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!