Sok egyéb panaszra segítség ez az egyszerű módszer! Gyógyszerek nélkül!

 

Ahogy változik az életmódunk vele együtt alakulnak át étkezési szokásaink. Sok olyan terméket fogyasztunk amely gyomorbántalmakhoz vezet már igen fiatal korban. Magam részéről ritkán fogyasztok cukros és magas szénhidrát tartalmú élelmiszereket, italokat. Viszont ha hazautazom a szüleimhez jó szokáshoz híven megtömik a gyereket mert olyan vékonyka vagy itt a süti a kóla stb. És már este érzem azt,hogy a gyomorsavam az egekben.

Új kutatások szerint van egy módszer amit nagyon sokan nem ismernek, inkább azt mondom, hogy senki és nem csak azokon tud segíteni akiknek magas a gyomorsavuk.

Kutatások igazolják, hogy a bal oldalon történő alvás javítja az emésztést és a vérkeringés. Az alábbiakban röviden ismertetjük, milyen pozitív élettani hatásai vannak a bal oldalon történő alvásnak, de ne feledje, komoly egészségügyi problémákról mindig konzultáljon orvosával!

 

Segíti a gyomor működését:

A bal oldalon történő alvásnál a gravitáció segíti az emésztőrendszer helyes működését. Támogatja az emésztendő élelmiszer gyorsabb lebomlását amely könnyebben kerül a bélrendszerbe. Ezen kívül csökkenti a gyomorégést az által, hogy a gravitációnak köszönhetően nem engedi a gyomorsav nyelőcsőbe jutását.

 

 

 

Előnyök a szívnek

Megint csak a gravitáció hatására csökken a vérnyomás mivel elősegíti a szív munkáját a könnyebb keringetésben, ezért ajánlják az orvosok a terhes nőknek a bal oldalon való fekvést a szív tehermentesítésére. E mellett segíti a lép munkáját is.

 

 

Előnyök terhes nőknek

Mint említettem tehermentesíti az állapotos nők szívének terhelését, e mellett segíti a veséjük munkáját is. Enyhíti a gerinc fájdalmakat és csökkenti a máj nyomását.


 

Ezek után próbáljuk ki ma esete és figyeljünk miket tapasztalunk!

 

Forrás: perfeito.guru

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!