Azt hiszi béna mert megbukott a forgalmi vizsgáján? Téved!

 

Mint tudjuk, hogy egy vizsga helyzet mindenkiből mást hoz ki, van akit felpörget és van aki teljesen leblokkol. És van ez a srác…

Craig Barraza bevallása szerint rettentően parázott a vizsgája előtt, de azt sem ő sem az oktatója és még a vizsgabiztos sem, hogy a forgalmi vizsgája kerek 5 másodpercig fog tartani!

A skót fiatalemberből a vizsgadrukk egy olyan blokkolást váltott ki, hogy elfelejtette, az út melyik oldalán kell haladni, így elindult a jobb oldalon, amivel itthon nem lenne probléma, de Nagy-Britanniában ez azt jelentette, a forgalommal szemben haladt, igaz, csak néhány másodpercig, ekkor ugyanis leállította a vizsgáztató.

 

a kép nem illusztráció! :D


„Teljesen szétestem fejben, egyszerűen nem tudtam gondolkodni, elfelejtettem, melyik oldalon vezetünk. Gondoltam, az esélyem ötven-ötven, szóval elindultam a jobb oldalon. Sajnos. A vizsgabiztos azt mondta, húsz éve csinálja ezt, de ilyet még nem látott…”

A legszebb az egészben, hogy Craig azért végigment a vizsgafeladatokon, és hibátlanul teljesítette mindent, ám így is bukás lett a vége a korai zavarodottsága miatt.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!