Így őrizze meg fiatalságát!

 

Mindig is fontos dolog a bőrünk ápolása, de idővel egyre fontosabbá válik. Korunk előre haladtával változik a stílusunk. Sajnos sokan ezt nem követik és láthatjuk, hogy micsoda hibákba esnek mikor nem a koruknak megfelelően festik magukat, vagy nem foglalkoznak annyi bőrük ápolásával. Sajnos nem maradhat senki 20 éves így praktikákhoz kell folyamodnunk amiből párat elárulunk:

 

 

1. Ritkuló szemöldök:

Akár betegség jele is lehet, de egy korral járó jelenség. Vitaminok segíthetnek, érdemes ilyen ételeket és plusz vitamint fogyasztani.


2. Nem megfelelő smink

Igen ezt a bevezetőben említettem, nem úgy sminkelünk mint 20 évesen. Használjunk krém állagú púdert, szivaccsal vigyük fel arcunkra, és fültisztító segítségével a ráncokból távolítsuk el a felesleget.

 


3. Szemek alatti karikák.

Az idő előrehaladásával vékonyodó bőr alatt láthatóvá válnak a vérerek. Használjunk magas A vitamin tartalmú éjszakai krémet,


4. Az arcbőröm elveszítette a rugalmasságát

A túlzásba vitt napozás szolárium hatása, a bőr rugalmasságának elvesztése. Használjunk jó minőségű ránctalanító krémet.


5. Bármennyit is alszom mindig fáradtnak tűnik az arcom

Ennek oka lehet a rossz alvási póz, de idővel a megvékonyodott bőr alatt zsírréteg halmozódhat fel. Használjunk még egy párnát a fejünk alá illetve kezdjük a reggelt hideg vizes arcmosással.


6. Az arcom ápolása egyre több időt vesz igénybe

Kinek van ennyi ideje? Miért történik ez: az arcbőr ápolása nem kell túlságosan komplikált feladat legyen, azért hogy ne vegyen igénybe sok időt, az is elegendő ha rendszeresen fényvédő krémet használunk. Mit kell tennünk: Mindig legyen a táskánkban fényvédőkrém, hogy egész napra védelmet nyújtson. Reggel használjunk antioxidánst tartalmazó krémet, este pedig retinolt tartalmazó krémet. Ezeknek a dolgoknak a használata nem vesz igénybe 5 percnél több időt!

 


7. Honnan kerül ránc az ajkaim fölé?

Miért történik ez: Ha sohasem dohányoztunk és nem szeretünk szívószállal inni akkor is kialakulnak az ajak fölötti ráncok, néha egy észrevétlen arc mozdulattól is. Mit kell tennünk: erősítsük az ajak körüli bőrt olyan készítmények használatával amelyek kollagént, retinolt és hialuronsavat tartalmaznak.


8. Mit kell tennem az apró szőrszálakkal amelyek az államon és az ajkaim fölött jelentkeznek?

Miért történik ez: 40 év fölött csökken az ösztrogén szint, így sötét színű szőrszálak jelennek meg az állon és az ajkak felett. Mit kell tennem: bármit csak ne borotvával távolítsuk el a szőrszálakat, mert a borotválás pontosan ellenkező hatást fog kiváltani, sűrűsödni fognak a szőrszálak és erősebbek lesznek. A gyantázás a legjobb megoldás. Ha a szőrszálak megjelenése rohamosan növekszik, akkor mindenképpen nőgyógyászhoz kell fordulni.

 

Forrás: bidista.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!