2020. 04. 29
Ezzel a módszerrel bárki megállapíthatja saját maga, hogy fertőzött-e Candida gombával. A Candida nagymértékben elterjedt a lakosság körében. Egyes szakemberek szerint a populáció közel 80 %-a érintett ebben a témában. A candidás tünetek egyre nagyobb teret hódítanak a helytelen táplálkozás és az antibiotikumok, gyulladáscsökkentők és szteroid készítmények mértéktelen használata miatt.

2020. 04. 29
Ez a könnyen elkészíthető torokbonbon remekül csillapítja a megfázás és az influenza tüneteit. Bátran fogjunk hozzá, elrontani szinte lehetetlen. Ráadásul töredékébe kerül, mint a botokban, gyógyszertárakban kapható, hasonló hatású termékek.

2020. 04. 27
Egy brazil professzor szerint a világ talán legegyszerűbb tornagyakorlata, az úgynevezett egyszerű leülés-felállás teszt, olyan fontos információkról árulkodik, mint a halál várható ideje.

2023. 08. 16
A laboreredmények egy átlagembernek nem sokat mondanak – esetleg csak azt, hogy magas vagy alacsony az érték. Most elolvashatja, melyik mire utal. Fontos megjegyezni, hogy a laborvizsgálati eredmények tényleges kiértékelése az orvos feladata, ezért az alábbi információk kizárólag tájékoztatásként szolgálnak! Figyeljünk oda arra, hogy vérvétel előtt ne együnk semmit. Viszont vizet igyunk! Ezt elvileg minden orvosnak és páciensnek tudnia kellene, mégis számos vérképvizsgálat eredményez pontatlan adatokat, mivel nem éhgyomorra végzik el azt. A lényeg tehát: vérvétel előtt legalább 9-12 órával ne fogyasszunk semmilyen ételt.

2023. 08. 16
A laboreredmények egy átlagembernek nem sokat mondanak - esetleg csak azt, hogy magas vagy alacsony az érték. Most elolvashatja, melyik mire utal. Fontos megjegyezni, hogy a laborvizsgálati eredmények tényleges kiértékelése az orvos feladata, ezért az alábbi információk kizárólag tájékoztatásként szolgálnak! Figyeljünk oda arra, hogy vérvétel előtt ne együnk semmit. Viszont vizet igyunk! Ezt elvileg minden orvosnak és páciensnek tudnia kellene, mégis számos vérképvizsgálat eredményez pontatlan adatokat, mivel nem éhgyomorra végzik el azt. A lényeg tehát: vérvétel előtt legalább 9-12 órával ne fogyasszunk semmilyen ételt.

2023. 02. 08
A tudósok már régóta kutatják az olajfa levelének jótékony hatásait és arra a megállapításra jutottak, hogy sok betegség megelőzésére, illetve kezelésére kitűnő.

2020. 04. 27
az eper kis szárrésze nagyon sok hatóanyagot tartalmaz, ezért vétek kidobni!

2020. 04. 23
A gerinc- és porckorongsérv kapcsán a mai orvostudomány meglepően tehetetlen. Habár fájdalomcsillapítókkal el tudják űzni a betegek fájdalmát, valamint időigényes és drága kezelésekkel ideig-óráig a tüneteket is enyhíthetik, végleges megoldás azonban gyakran nem létezik a problémára, legfeljebb műtéti úton. Ezt a berögződött véleményt szeretné most felülírni egy Új-Zélandról származó új módszer, amely Robin McKenzie nevéhez kötődik, és amely Grobarcsik Ágnes okleveles Mckenzie terapeuta szerint akár még a porckorongsérv gyógyításában is segítséget nyújthat – méghozzá olcsón, egyszerűen, nem mellesleg pedig műtéti beavatkozás és gyógyszerek nélkül. Hogy mi is ez a módszer pontosan, azt a terápia szakértője foglalta össze számunkra az alábbiakban.

2022. 10. 13
Sok tévhitet szükséges megcáfolni manapság, te mit gondolsz?!

2020. 04. 18
A gyermekláncfű minden része, a gyökerétől a virágáig gyógyító hatással rendelkezik.