2023. 08. 04
Szervezetünk a 21. század emberének is tartogat még rengeteg meglepetést. Van néhány olyan trükk amit rengetegen nem ismernek pedig évszázados megfigyelésre alapszik, de mára leginkább a feledés homályába veszett!

2023. 07. 14
Egy kerti partin egy barátnőm kissé megingott, el is ejtette a tányérját, de ezután, mindenkit megnyugtatott, hogy jól van (ugyanis a többiek orvost akartak hívni). Ő azt állította, hogy csak az új cipője miatt csúszott meg egy téglán. Felsegítették, kapott egy másik tányér ételt és bár egy kissé gyengének tűnt, tovább szórakozott. Később felhívott a férje, hogy elmondja, a feleségét kórházba vitte, ahol el is hunyt. A parti során STROKE-ja volt. Ha tudták volna, hogyan kell beazonosítani a stroke jeleit, talán ma is velünk lehetne. Ilyen esetben mások nem halnak meg, de reménytelen, tehetetlen helyzetbe kerülhetnek, lebénulhatnak, és ekkor újra kell tanulniuk beszélni, járni stb., sok mindent, mint gyermekkorban."

2023. 07. 14
Összefüggést mutattak ki a vérben felhalmozódott mérgező anyagok, például a rovarirtószerekben, tapadásmentes edényekben és égésgátlókban lévő kemikáliák és a lisztérzékenység (cöliákia) fokozott kockázata között fiataloknál.

2023. 08. 16
Szinte minden nő tudja, hogy aki fogyni akar, az bizony bármit megtesz, hogy elérje a célját. Reméljük persze mindezt csak a józan ész határain belül teszi. Lássunk 5 érdekes tanácsot, amiről nehéz eldönteni, hova tartoznak, de mindenesetre egy próbát megérnek, nem ártalmasak!

2022. 11. 08
Amikor kimerültnek érzed magad, egyáltalán nem biztos, hogy a tested fáradt. A lelkünk ugyanúgy, és ugyanannyira kimerülhet, mint a test. Hogy milyen jelek figyelmeztetnek erre? Íme a legjellemzőbb 13.

2023. 08. 04
A legújabb kutatások szerint akik rendszeresen fogyasztanak, de nem nagy menyiségben kávét és a gyógyteákat annak segíti megelőzni a krónikus májbetegség kialakulását.

2020. 05. 05
Gyomorsav-túltermelés és az emésztési panaszok enyhítésére is alkalmas.

2023. 08. 02
Sajnos nagyon sok tévhit terjeng az emberek között, de még az interneten is arról, mit is kell tenni a kullancsokkal ha megtaláljuk magunkon. Szeretnénk eloszlatni ezeket a városi legendákat és "ősi" házi praktikákat, mert még nagyobb baj lehet belőle és 10 pontban megmutatni mit kell tudni ezekről az élősködőkről!

2023. 04. 21
A Svéd kutatók szerint aki magasabb, annak nagyobb az esélye egyes ráktípusokra. A nőknél 10 centiméterével 18 százalékkal emelkedik a rák kockázata, 11 százalékkal a férfiaknál.

2022. 12. 07
Az évtizedek óta a beleinkben rothadó párizsi, macisajt és műanyag hegyek csak fizikai kivetülései annak a töménytelen megalkuvásnak, hibás tudásnak és a mesterséges világnak, amiben felnőttünk. Miattuk nem tudjuk befogadni az éltető, a testünket – lényünket valóban tápláló külvilági erőket ideje, hogy megszabaduljunk tőlük.