Sok vezető került ki közülük

Azok a nők akik ezen csillagjegyek szülöttei sokkal erősebbek másoknál!

A Bikáknak óriási állhatatosságuk van, még akkor is, amikor mások feladták, a Bikák tovább mennek. Szilárdak és kitartóak, pont mint a bika, ami a Bikák tökéletes szimbóluma. A Bikáknak megvan egy jól ismert hírneve a makacsságukról, ami nem feltétlenül rossz dolog. A makacs vonás a Bikáknak önfejűséget okozhat és konfliktust más erős karakter típusokkal. A Bikák nem szeretik a változást. Szeretik az ismerős és megszokott élet kényelmét.

A Bikák nyugodtak, nem azok, akik vitát kezdeményeznek, de néhány szerencsétlen léleknek, akik megpróbálják provokálni a bikákat, a harag ismertté válik, hiszen megvan a temperamentumuk a felszín alatt. A Bikák nagyon érzékenyek a környezetükre. Szeretik a dekorációkat, a színeket, bármit ami vonzza az összes érzetet.

A Bikák szeretik a tulajdonokat és az otthonuk szépen fel van díszítve mindenféle dologgal. A Bikák két lábbal a földön járnak, nem szeretik a cifra, rikító vagy a túlzó dolgokat. A kényelmes és a kreatív beállításokat és dolgokat preferálják. A Bikák szeretik a biztonságot, az életük minden területén az otthonuktól a szerelemig és a karrierig. A Bikák titokzatosak, önfejűek és fukarak tudnak lenni. Hajlamosak öncélúak és lusták lenni, a Bikák mesteri halogatói az asztrológiai csillagképnek. Azonban nekik van egy erős, állhatatos lendülete, ami akkor kel életre, amikor választanak és senki sem gondolná, hogy ők lusták. Ennek az a titka, hogy a félre teszik, ha róluk van szó.

Oroszlán
Az oroszlán valóban nagy jól passzoló szimbóluma az Oroszlán csillagjegyűeknek. Királysággal rendelkeznek, amit óvnak és becsben tartanak. Nagyra becsültek, becsületesek és odaadók, főleg magukkal! A királyság lehet bármi a munkától kezdve az otthonon át a partnerig, de bármi is legyen az, azt ők uralják. Az Oroszlánok mindig a középpontban állnak, hangulattal tele, élvezve a sütkérezést a reflektorfényben.
   

Az Oroszlán mindig tudatja a jelenlétét. Tele vannak energiával és mágnesként hatnak a többi emberre. Mások az Oroszlánok szellemességéhez, bájához vonzódnak, és amikor mondandójuk van, nagy és érdekes dolgokat mondanak. Az Oroszlánok soha nem érik be a második hellyel. Csakis a legjobbat akarják, ami túlzott költekezési szokásokhoz vezethet, mert élvezik a luxus életet, ami könnyen indokolható a nagy és csodálatos Oroszlánnal!

A közvéleményben kialakult kép nagyon fontos az Oroszlánok számára. A luxus javak és életmód magas színvonalon is tartja ezt a kialakult képet. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék a saját hírnevüket. Az Oroszlánok nagyon nagylelkűek, kedvesek és nyíltszívűek. Ha átversz egy Oroszlánt, erősen visszavág, de nem haragtartó, könnyen megbocsát, elfelejti a dolgot és továbblép.

Az Oroszlánok mindig arra törekednek, hogy helyre tegyék a dolgokat a világban; hatalmas érzésekkel rendelkeznek és érezniük kell, hogy végül valamit véghez vittek. Cselekvéssel reagálnak a helyzetekre ahelyett, hogy hátra dőlnének és gondolkodnának rajta; nem ösztönösek, de azért, mert a jövőbe néznek és számításba veszik tetteik következményeit.

Mérleg
A Mérleg a csillagjegyek diplomatája. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját.

Ők azok akik mindig mindent helyesen akarnak csinálni és hogy egyensúly és harmónia legyen az életükben, a környezetükben és más emberek életében, akik közel állnak hozzájuk. Megnyerő bájjal rendelkeznek, elegáns ízléssel és könnyű őket szeretni a buzgón segítő és laza természetük miatt. Cserébe a Mérleg csodás képességéért, hogy jó hallgatók, megnyugtatják az embereket, csodálatot várnak.

A Mérleg gyűjti az emberek csoportjait, mindenki barátságokat köt és a Mérleg lesz a csoport középpontjában. Szeretik a figyelmet és a csodálatot, mert ők hozzák össze az embereket. A Mérleg nagyon intelligens, gyakran elrejtik ezt a laza külsejük mögé. Kreativitáson keresztül fejezik ki az intelligenciájukat, a legtöbb művészi vagy kreatív törekvésben mutatkozik meg. Sok ember elsiklik afelett, hogy milyen intelligens a Mérleg. Míg mások a Mérleget az érdeklődés és hobbi széles skáláján látják, az intelligenciájuk és kreativitásuk több, mint nyilvánvaló. Szeretik a változatosságot és a különböző helyzeteket. Jól fogadják a változást és szeretik a luxust.

Skorpió
A Skorpió a szélsőségek és intenzitás asztrológiai jele. Nagyon mély, élénk emberek, mindig több van bennük, mint ami látszik. Hűvös, közönyös és érzelemmentes külsőt mutatnak a világnak, alatta mégis hatalmas, rendkívüli erő lakozik, erős szenvedéllyel és akarattal, állandó hajtással. A Skorpióknak nagyon átható elméjük van; ne lepődj meg, ha feltesznek kérdéseket; megpróbálnak mélyebbre ásni, kitalálni a dolgokat és felmérni a helyzetet. Mindig tudni akarják, hogy miért, hol és minden más lehetséges részletet, amit tudni lehet.

Beleunnak a játszadozásokba, amivel más emberek próbálkoznak és ezzel nagyon jól tisztában is vannak. Hajlamosak uralni és irányítani valakit, ha hagyják, vagy bárkit, akit gyengének találnak. A Skorpió csodálatos kedvességgel, hűséggel és nagylelkűséggel kezeli azokat, akiket tisztelnek és közel tartanak magukhoz.
 

Kívülről a Skorpió nagyon titkolózó és rejtélyes, ezzel pedig úgy vonzzák magukhoz az embereket, mint a mágnes. Ismertek arról, hogy túl ellenőrzőek és túl ambiciózusak, de csak azért, mert szükségük van erre az irányításra, hogy biztonságban érezzék magukat.

Bak
A Bakok nagyon ambiciózus emberek, mindig van valami, amiért törekednek, és azt akarják, hogy az életük kiteljesedett és fontos legyen. A Bakok rendkívül türelmesek, nagyon sokáig várnak valamire, amit akarnak, és ha alkalom adódik, akkor gondosan megtervezik a lépéseket; úgy tűnhet, hogy bizonytalanok, de ez nem igaz, tudják, hogy csak egy esélyük van a sikerre, összegyűjtik az információkat, hogy sikeresen érjék el a céljaikat, nem csak másodrendűeket. Nagyon aktív agyuk és erőteljes koncentrációs képességük van.

Szeretik irányítani a környezetüket és mindenkit az életükben. A Bakok nagyon óvatosak, de csak azért, hogy felmérjék a helyzetet, mielőtt fejest ugranának bele, soha nem ugranak bele semmibe elhamarkodottan. Elfogadják a változásokat, de lassan vezetik be, hogy hozzászokjanak és beillesszék az életükbe. Hajlamosak rá, hogy feketén vagy fehéren látnak, csak végletekben gondolkodnak.

Nincsenek köztes területek, mert azokat a területeket nem értik meg, és ez kényelmetlen érzést kelt a Bakokban. Általában náluk az irányítás egy romantikus kapcsolatban olyan szempontból, hogy soha nem sebezhetőek egy másik személynek.
Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!