A horoszkópod megmutatja milyen szülő vagy!

Annyi mindent befolyásolnak a csillagjegyek, szerelmi életünket, munkához való hozzáállásunkat és még sorolhatnám, de melyik csillagjegy szülöttei a legjobb szülők? A csillagok szerint ebbe a négy horoszkópba tartozó személyek a leggondoskodóbb édesanyák és édesapák, Te köztük vagy?

Attól, hogy nem tartozol ezen csillagjegyek szülöttei közé nem azt jelenti, hogy nem vagy jó szülő, ezért nem érdemes elkeseredni!

 

A Mérleg a legkorrektebb szülő

A párkapcsolat döntő fontosságú a Mérleg számára, amely nagyon családcentrikus és békés csillagjegy. Szülőként a Mérleg őszinte, türelmes és nagyon egyenes jellem, a gyerekeire mindenkor egyenrangú partnerként tekint. Gyerekeinek a legjobbat szeretné adni, becsületre, korrektségre és tiszteletre neveli őket. Szívesen tölti az idejét a gyerekeivel, és számtalan olyan szórakozásba avatja be őket, amit maga is nagyon kedvel. A Mérleg-gyerekek ezért szívesen olvasnak, járnak múzeumokba, különböző koncertekre. A Mérleg szeret vásárolni, szereti a divatot, ezért gyerekeinek is sok játékot és szebbnél szebb ruhákat vásárol. A Mérleg-szülő vidám és nyitott, pozitív beállítottságú, szívesen viszi társaságba is a gyerekeket. Egy dolgot viszont nem tud, fegyelmezni őket. Azt az elvet vallja, a gyerek is mindig mondja el a gondolatait, a véleményét.

A Rák a leggondoskodóbb

A Rák érzékeny, gondoskodó, megértő és nagyon tud szeretni, éppen ezek a tulajdonságok teszik őt is igazán nagyszerű szülővé. Számára a család és az otthon minden más előtt elsőbbséget élvez. Erősen ragaszkodik. és kötődik a gyermekeihez, és ez a kapocs egész életére érvényes marad. Mélyen érző, bensőséges és nagyon empatikus típus. Mindenkor meghallgatja a gyermekei gondjait, neki bármikor kiönthetik a lelküket, elmondhatnak mindent, ami bántja őket. Segíti őket mindenben, amiben csak tudja, hogy egészséges, életvidám és megértő felnőttek válhassanak belőlük is. A Rák ugyanakkor hajlamos a hangulatváltozásra, időnként szomorú és lehangolt, ilyenkor magába zárkózik. A gyerekeire mindenkor jut ideje, rendszeresen kirándulnak, sétálnak, játszanak a szabadban, de szívesen töltik az időt vízparton vagy szabadtéri strandokon is.


A Szűz a legszolgálatkészebb szülő

A Szűz szolgálatra született, éppen ezért nem meglepő, hogy imádja a gyerekeit, nagyon gondoskodó és figyelmes szülő. Mindenre odafigyel, amire a gyerekének szüksége van, ő az, aki soha semmiről nem feledkezik meg. Nagyon gyakorlatias, mindig összeszedett, ápolt és csinos, intelligens és két lábbal áll a földön. Gyerekeit figyelmesen és körültekintően táplálja, hiszen az egészség szerinte az egyik legfontosabb érték. A gyerekek mindig nagyon jól öltözöttek, a lehető legjobb iskolákba járhatnak, óvja és védi őket. Amellett, hogy megadja nekik a szükséges érzelmi és anyagi biztonságot, a szabadságot és az önállóságot is biztosítja nekik. Következetes, és szigorú. A Szűz a gyerekeinek is szabályokat állít fel, amelyekhez mereven ragaszkodik, ha megszegik a megállapodást, büntetés jár érte, például nincs néhány napig számítógép, tévé vagy baráti találkozó.


A Bika a legjobb barát

A Bika kiegyensúlyozott és nagyon elkötelezett szülő. Érzelmileg és anyagilag is minden tőle telhetőt megad a gyermekeinek. Hagyománytisztelő és szigorú, ugyanakkor szereti a kihívásokat, szívesen játszik a gyerekekkel, nagyon kreatív, aki a legjobb barát is egyben. A Bika nagyszerű családapa, aki szorgalmas és kemény munkájával, kitartásával mutat példát gyermekeinek. Szereti a luxust, a kényelmet, a szép dolgokat, gyerekeit is arra neveli, hogy tudják megfelelően értékelni mindazt, amit elértek, amit megszereztek az életben. Megtanítja őket az önálló és független életre, találják meg a helyüket, a céljaikat a világban. A Bika ugyanakkor kissé kényelmes csillagjegy, aki hajlamos lehet a lustaságra. Ragaszkodik, és ápolja a baráti kapcsolatait, így gyerekeit is arra biztatja, rendszeresen találkozzanak a társaikkal.

forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!