Nem csodakrém, de a látható változás szinte azonnal!

 

Hiába volt évekkel ezelőtt kifogástalan és feszes arcbőre, hiába voltak önre irigyek ismerősei és barátai, sajnos az idő múlásával ez is feledésbe merül. Szeretné, hogy újra csodálkozó és irigy szempillantásokat kapjon ismerőseitől? Nem szeret sokat költeni kenceficékre és fél a szikétől? Itt a lehetőség ezzel a rég feledésbe merült keverékkel.

Egyszerű elkészítésű és roppant hatásos a mellett, hogy teljes mértékig természetes alapanyagokból készül! A recept egy ősi recepten alapul, de kiegészítettük, hogy még hatásosabb legyen!

 

 

Mi kell hozzá? Mindössze 3 evőkanálnyi szódabikarbóna, 1 teáskanálnyi akácméz, 1 teáskanál folyékony E vitamin, (nálam szemes formában volt itthon, felvágtam a kis kapszulákat) ¼ teáskanálnyi őrölt fahéj, 4 teáskanál tej esetleg tejszín.

Ilyen egyszerű az elkészítése. Keverjünk el minden alkotóelemet egy kis tálkában. Ami a lényeg, hogy sűrű legyen a krém ezért kell fokozatosan a tejet vagy a tejszínt hozzáadni, de fontos, hogy homogén krémet kapjunk.

Fontos, hogy kellően előkészített arcbőrre kerüljön ezért mossuk meg alaposan az arcunkat és a nyakunkat, majd kenjük fel vastagon az arcunkra és a nyakunkra. Az ajkaidat és a szemed környékét hagyd szabadon. Hagyd rajta, hogy megszáradjon ez jó negyed óra majd mosd át meleg vízzel és kicsit masszírozd át a kezeddel alaposan az arcod és a nyakad.

Szinte az első perctől látható a változás máris látható lesz a krém jótékony hatása a simább és egyenletesebb bőr. Használd ezt heti egy két alkalommal és a várt hatás nem fog elmaradni!

Írd meg nekünk kommentben ha kipróbálta és mit tapasztaltál!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!