A nullás vércsoportú emberekről azt mondják energikusak és egyszerre több dologra is tudnak koncentrálni. Ez jó. Ugyanakkor a stresszes helyzeteket nehezen tűrik, könnyen dühössé, hiperaktívvá válhatnak.

Jellemző még a magasabb gyomorsav szint is.. Ennek következtében hajlamosabbak lehetnek a gyomorfekély kialakulására. Nagy figyelmet kellene fordítaniuk a táplálkozásra, a testmozgásra, mert az egészségtelen szokások érzékennyé teszik őket különböző betegségekre és nagy kockázat alakulhat ki a pajzsmirigy problémákra vagy az elhízásra. Kerülniük kellene a koffeint és az alkoholt, mert más emberekkel ellentétben náluk sokkal magasabb káros hatásokat okozhat. Hosszú élet jellemzi őket, ha fegyelmezetten élnek.

Van, ahol a HR-esek figyelik!

Japánban a HR-es kiemelt figyelmet fordítanak a nullás vércsoportú emberekre. A nullásokat azért szeretik, mert megfigyelték, hogy ők általában felelős, elkötelezett, szervezett, koncentrált, lelkiismeretes és praktikus személyiségek.

Azt is megfigyelték, hogy a 0-ás vércsoportú emberekre nem jellemző a túlzott pénzhajhászás. A személyiségükhöz sokkal jobban illik a nagylelkűség, az adakozás.
 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!