Meg fogsz döbbenni!

 

Elképesztő dolgot árul ez az ember személyiségéről a kisujjának hossza! Mókásan hangzik de meglepő dolgok derülhetnek az ember személyiségéről csak az egyik ujját kell megvizsgálnia és ez nem más mint a legkisebb kesén lévő ujja. Dél-Koreából származik, állítólag nagyon pontos a személyiségjegyek olvasásakor. Nézd meg a kisujjad, hasonlítsd össze a hosszát a gyűrűsujjaddal, és figyeld meg az alakját alakját is. Alább találod a magyarázatokat.

 

  • Rövid

 

Rövid az az ujj , amely nem ér el a gyűrűsujj első percét. Ha rövid kisujjad van, valószínűleg zárkózott vagy, szégyellős, de barátságos, jószívű vagy a barátaiddal.Ezek az emberek nagy álmodozók, de ritkán tesznek valamit azért, hogy álmuk valósággá váljon. De hasikerül őket rávenni valamire, akkor nagyon sikeres teljesítményeket érhetnek el.

  • Normális hossz

Normális a kisujj abban az értelemben, hogy eléri a gyűrűsujj első percét. Az ilyen kis ujjú emberek érettek és stabilak. Nagyon nehéz megzavarni és befolyásolni őket, és ennek eredményeként gyakran távolságtartóak és hidegek. Azonban csak türelmet kell, hogy felfedjék a melegséget és kedvességet, amelyet ritkán mutatnak azoknak az embereknek, akiket nem ismernek.

  • Hosszú

A hosszú ujj az, amely meghaladja a gyűrűsujj első percét. Ezek az emberek nagyon jószívűek, szenvedélyesek és karizmatikusak. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és szeretik a nagy társaságot. Nagyon tehetségesek is, de mindig úgy érzik, hogy keményen meg kell dolgozniuk mindenért.

  • Ugyanolyan hosszú, mint a gyűrűsujj

Akiknek a kisujja ugyanolyan hosszú, mint a gyűrűsujja, azoknak hatalmuk van, állandó fejlődésre és a nagyságra törekszenek. Nyitottak és nagyon ambiciózusak. Nagyon sok lehetőségük van, és igazi ajándékai a társadalomnak. Ezekből az emberekből lesznek vezetők, hírességek és politikusok, uralkodók.

  • Alacsonyabbról indul

   

Ha a kisujjad alacsonyabbról indul, mint a többi ujjad, akkor  tele vagy elvárásokkal és ambíciókkal, de leggyakrabban ezek csak  álmok, amelyek soha nem valósulnak meg. Nagyon sokat akarsz, de ritkán teszel valamit azért, hogy megvalósítsd az álmaidat.

  • Négyzet alakú

Azok az emberek, akiknek az első csuklója téglalaphoz hasonlít és csúcsa lapos, azt mondják, hogy kocka alakú kis ujjal rendelkeznek. Ők őszinte, magabiztos emberek, és jó vezetők. Ráadásul nagyon őszinték, ami az erősségük, és a gyengeségük is egyben és megnehezíti számukra az érzékeny emberekkel való barátságot.

  • Hegyes

Ha a kisujjad hegyes hegyes, akkor kiváló nyilvános beszélő vagy, és szeretsz reflektorfényben lenni. Jó vagy a szavakkal, legyen szó akár a beszélt, akár az írott nyelvről. Az új nyelveket könnyedén tanulod és jó diplomáciai tulajdonságokkal rendelkezel.

  • Ívelt

Az ívelt kisujj, amely a többi ujj felé hajlik. Ha ívelt kisujjad van, akkor igazi pacifista vagy, gyűlölöd és elkerülöd a konfliktusokat és a konfrontációt. Szereted a békítő feladatokat.

Forrás: aztbeszelik.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!