Ha nehezen megy a diéta, az ivási szokásain változtasson!

 

Mind tudjuk, hogy a víznek nagyon jó hatása van a szervezetre és azt is, hogy főleg a magyar ember nem iszik belőle eleget egy nap. Az amerikaikról meg nem is beszélünk ugyanis ők isznak egy nap elég folyadékot fogyasztanak ám valamilyen cukros üdítőital formájában. Arra is mutattunk már példát, hogy milyen az amikor napi nagy mennyiségű vizet iszik valaki.

Ez a módszer segít nekünk a fogyásban, igaz nem olyan drasztikus módon, mintha a legdurvább diétának ugranánk neki, de ez is több a semminél főleg a strandszezon előtt!

Szoktassunk magunkat hozzá, hogy minden étkezés előtt igyunk meg fél liter vizet, ezzel segítve a gyomornedvek képződését, majd az étkezést követő 2 órában semmit, hogy nehogy túl sok folyadék legyen a gyomrunkban. Nem csoda módszer, de akár 0,25-0,5 kilótól is megszabadulhatunk egy hét alatt ami kevésnek hangzik, de legalább ezt el lehet érni akár egy kis mozgással túl is lehet szárnyalni. Nem ígér ez a módszer sem csodákat, de legalább hatásos.

 

 

Hagyjuk el az evés közbeni folyadék fogyasztást ha tudjuk, mivel a nyomor itt szilárd ételre készül, nincs hozzászokva teljesen a folyékony élelmiszerek fogyasztására.

Hogyan kellene kinézni egy napnak:

Ébredés után gél liter víz majd reggeli. Reggeli és ebéd közt mondjuk egy gyümölcs

Ebéd előtt fél liter víz majd ebéd. Délután szintén jöhet valami rostos zöldség esetleg gyümölcs.

Vacsora előtt egy pohár víz, majd lefekvés előtt még egy.

Nem lenne ez nehéz csak nem olyan egyszerű mint amilyennek elsőre tűnik, manapság munka közben nem biztos, hogy be tudja határozni az ember, hogy mikor ebédel pláne azt nem, hogy előtte igyon is de tegyen egy próbát!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!