2020. 05. 05
Legyen bár szeretetteljes vagy konfliktusos, egy biztos: meghatározó a viszonyunk anyósunkkal. De vajon mitől függ, hogy hogyan alakul?

2023. 04. 27
Sokat megtudhatsz magadról és másokról egy egyszerű kézvizsgálatból.

2023. 04. 27
A nullás vércsoportú emberekről azt mondják energikusak és egyszerre több dologra is tudnak koncentrálni. Ez jó. Ugyanakkor a stresszes helyzeteket nehezen tűrik, könnyen dühössé, hiperaktívvá válhatnak.

2023. 04. 27
Sokak számára teljesen hihetetlen, de a Feng Shui tanítása szerint vannak olyan tárgyak, amelyekkel nemcsak bevonzzuk a szerencsét, de tartósan maradásra is bírhatjuk. Még a leghitetlenebbek is megpróbálkozhatnak vele, hiszen semmit sem veszíthetnek, és talán tényleg társunkká szegődik a szerencse, ha ezzel a három tárggyal vesszük körül magunkat.

2023. 01. 25
Felhasználási területek tippek, és tanácsok a szódabikarbónához, melyet nagyanyáink régóta univerzális szerként tartották számon. Napjainkban sajnos kiszorították a háztartásokból az új kor vegyipari és kozmetikai csodái, de lassan kezdjük újra felfedezni ezt a sokoldalú, környezetbarát csodaszert.

2023. 05. 05
Az hogy melyik a kedvenc gyümölcsöd, feltárja néhány jellemvonásodat. A feladat csak annyi, hogy válaszd ki, melyik gyümölcsöt szakítanád le a fáról és olvas el az erre vonatkozó jellemzésünket. Ha nem túl pozitív, ne aggódj, hiszen ez csak egy játék :)

2023. 04. 27
A vércsoportunk köztudottan számos dolgot befolyásol, a betegségekre való hajlamot, a testalkatot, a testsúlyt, stb...A kutatók szerint emellett azonban nagyban meghatározza temperamentumunkat és személyiségünket is, hogy milyen vércsoportba tartozunk. Lássuk az állításokat.

2023. 04. 27
A fa tövébe állított kamera olyan csodát vett fel, amit neked is látni kell!

2022. 11. 30
Ha nem is tökéletes pontossággal, de nagy valószínűséggel előrejelezhető a baba szemszíne.