2022. 05. 03
Nagyon fontos, hogy elég folyadékól, döntő többségében vizet fogyasszunk!

2020. 06. 05
Még a hajhullást is csökkenthetjük a segítségével!

2020. 06. 02
A glutén-intolerancia napjaink egyik leggyakoribb emésztési problémája, amely emberek millióinak életét nehezíti meg, akik nem tudnak búza-, árpa- és rozslisztből készülő péktermékeket fogyasztani. Ha mégis ennének, akkor a következő tünetek utalhatnak arra, hogy gluténérzékenységben szenvednek.

2020. 05. 28
Tényleg megéri ez a szenvedély?

2022. 05. 17
Nem véletlenül kerül elő egyre gyakrabban manapság ez a téma!

2020. 05. 25
Régóta fennálló kérdésre keresünk választ!

2020. 05. 25
Csokoládé- vagy káposztaleves-diéta? Vega legyek vagy inkább paleózzak? Zsír vagy olivaolaj? Glutén- vagy a laktózmentes? Megannyi kérdés, és megannyi csodát ígérő módszer és forradalmi újítás cirkulál a fogyókúra- és az étrendpiacon: szinte minden napra jut valami, ami azt ígéri, hogy megváltoztatja az életünket, meggyógyít, és jobb emberré tesz. Holott a valóságban nincsenek csodák: az egészséges és tartós fogyás a rengeteg ígérettel kecsegtető divatdiétákhoz képest viszonylag lassú és küzdelmes folyamat, ami egyben életmódváltást is jelent. Szakemberek segítségével jártunk utána, hogyan különböztessük meg egymástól az átverést és a valóban bevált, egészséges módszereket.

2020. 05. 25
Szervezetünk a 21. század emberének is tartogat még rengeteg meglepetést. Van néhány olyan trükk amit rengetegen nem ismernek pedig évszázados megfigyelésre alapszik, de mára leginkább a feledés homályába veszett!

2022. 05. 27
Egy kerti partin egy barátnőm kissé megingott, el is ejtette a tányérját, de ezután, mindenkit megnyugtatott, hogy jól van (ugyanis a többiek orvost akartak hívni). Ő azt állította, hogy csak az új cipője miatt csúszott meg egy téglán. Felsegítették, kapott egy másik tányér ételt és bár egy kissé gyengének tűnt, tovább szórakozott. Később felhívott a férje, hogy elmondja, a feleségét kórházba vitte, ahol el is hunyt. A parti során STROKE-ja volt. Ha tudták volna, hogyan kell beazonosítani a stroke jeleit, talán ma is velünk lehetne. Ilyen esetben mások nem halnak meg, de reménytelen, tehetetlen helyzetbe kerülhetnek, lebénulhatnak, és ekkor újra kell tanulniuk beszélni, járni stb., sok mindent, mint gyermekkorban."

2020. 05. 13
Összefüggést mutattak ki a vérben felhalmozódott mérgező anyagok, például a rovarirtószerekben, tapadásmentes edényekben és égésgátlókban lévő kemikáliák és a lisztérzékenység (cöliákia) fokozott kockázata között fiataloknál.