2020. 05. 08
A legújabb kutatások szerint akik rendszeresen fogyasztanak, de nem nagy menyiségben kávét és a gyógyteákat annak segíti megelőzni a krónikus májbetegség kialakulását.

2020. 05. 05
Gyomorsav-túltermelés és az emésztési panaszok enyhítésére is alkalmas.

2020. 05. 05
Sajnos nagyon sok tévhit terjeng az emberek között, de még az interneten is arról, mit is kell tenni a kullancsokkal ha megtaláljuk magunkon. Szeretnénk eloszlatni ezeket a városi legendákat és "ősi" házi praktikákat, mert még nagyobb baj lehet belőle és 10 pontban megmutatni mit kell tudni ezekről az élősködőkről!

2020. 05. 02
A Svéd kutatók szerint aki magasabb, annak nagyobb az esélye egyes ráktípusokra. A nőknél 10 centiméterével 18 százalékkal emelkedik a rák kockázata, 11 százalékkal a férfiaknál.

2020. 04. 29
Az évtizedek óta a beleinkben rothadó párizsi, macisajt és műanyag hegyek csak fizikai kivetülései annak a töménytelen megalkuvásnak, hibás tudásnak és a mesterséges világnak, amiben felnőttünk. Miattuk nem tudjuk befogadni az éltető, a testünket – lényünket valóban tápláló külvilági erőket ideje, hogy megszabaduljunk tőlük.

2020. 04. 29
Ezzel a módszerrel bárki megállapíthatja saját maga, hogy fertőzött-e Candida gombával. A Candida nagymértékben elterjedt a lakosság körében. Egyes szakemberek szerint a populáció közel 80 %-a érintett ebben a témában. A candidás tünetek egyre nagyobb teret hódítanak a helytelen táplálkozás és az antibiotikumok, gyulladáscsökkentők és szteroid készítmények mértéktelen használata miatt.

2020. 04. 29
Ez a könnyen elkészíthető torokbonbon remekül csillapítja a megfázás és az influenza tüneteit. Bátran fogjunk hozzá, elrontani szinte lehetetlen. Ráadásul töredékébe kerül, mint a botokban, gyógyszertárakban kapható, hasonló hatású termékek.

2020. 04. 27
Egy brazil professzor szerint a világ talán legegyszerűbb tornagyakorlata, az úgynevezett egyszerű leülés-felállás teszt, olyan fontos információkról árulkodik, mint a halál várható ideje.

2020. 04. 28
A laboreredmények egy átlagembernek nem sokat mondanak – esetleg csak azt, hogy magas vagy alacsony az érték. Most elolvashatja, melyik mire utal. Fontos megjegyezni, hogy a laborvizsgálati eredmények tényleges kiértékelése az orvos feladata, ezért az alábbi információk kizárólag tájékoztatásként szolgálnak! Figyeljünk oda arra, hogy vérvétel előtt ne együnk semmit. Viszont vizet igyunk! Ezt elvileg minden orvosnak és páciensnek tudnia kellene, mégis számos vérképvizsgálat eredményez pontatlan adatokat, mivel nem éhgyomorra végzik el azt. A lényeg tehát: vérvétel előtt legalább 9-12 órával ne fogyasszunk semmilyen ételt.

2020. 04. 28
A laboreredmények egy átlagembernek nem sokat mondanak - esetleg csak azt, hogy magas vagy alacsony az érték. Most elolvashatja, melyik mire utal. Fontos megjegyezni, hogy a laborvizsgálati eredmények tényleges kiértékelése az orvos feladata, ezért az alábbi információk kizárólag tájékoztatásként szolgálnak! Figyeljünk oda arra, hogy vérvétel előtt ne együnk semmit. Viszont vizet igyunk! Ezt elvileg minden orvosnak és páciensnek tudnia kellene, mégis számos vérképvizsgálat eredményez pontatlan adatokat, mivel nem éhgyomorra végzik el azt. A lényeg tehát: vérvétel előtt legalább 9-12 órával ne fogyasszunk semmilyen ételt.