2020. 04. 28
A tudósok már régóta kutatják az olajfa levelének jótékony hatásait és arra a megállapításra jutottak, hogy sok betegség megelőzésére, illetve kezelésére kitűnő.

2020. 04. 27
az eper kis szárrésze nagyon sok hatóanyagot tartalmaz, ezért vétek kidobni!

2020. 04. 23
A gerinc- és porckorongsérv kapcsán a mai orvostudomány meglepően tehetetlen. Habár fájdalomcsillapítókkal el tudják űzni a betegek fájdalmát, valamint időigényes és drága kezelésekkel ideig-óráig a tüneteket is enyhíthetik, végleges megoldás azonban gyakran nem létezik a problémára, legfeljebb műtéti úton. Ezt a berögződött véleményt szeretné most felülírni egy Új-Zélandról származó új módszer, amely Robin McKenzie nevéhez kötődik, és amely Grobarcsik Ágnes okleveles Mckenzie terapeuta szerint akár még a porckorongsérv gyógyításában is segítséget nyújthat – méghozzá olcsón, egyszerűen, nem mellesleg pedig műtéti beavatkozás és gyógyszerek nélkül. Hogy mi is ez a módszer pontosan, azt a terápia szakértője foglalta össze számunkra az alábbiakban.

2020. 04. 23
Sok tévhitet szükséges megcáfolni manapság, te mit gondolsz?!

2020. 04. 18
A gyermekláncfű minden része, a gyökerétől a virágáig gyógyító hatással rendelkezik.

2020. 04. 03
A nagyanyáink mindenre jó csodaszernek tartották keserű sót, és erre minden okuk megvolt. Áldásos hatása szinte pótolhatatlan a konyhában, kertben, és a szervezet méregtelenítésében is nagy segítségünkre lehet. A keserű só tulajdonképp a magnézium-szulfát.

2020. 04. 03
Ez a könnyen elkészíthető torokbonbon remekül csillapítja a megfázás és az influenza tüneteit. Bátran fogjunk hozzá, elrontani szinte lehetetlen. Ráadásul töredékébe kerül, mint a botokban, gyógyszertárakban kapható, hasonló hatású termékek.

2020. 03. 27
Minden mellékhatás nélkül megszünteti a gyulladást!